Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. április 18. (csütörtök)

A Klasszikus (archivált)

rangado9.png

Rangadóra készül Móraváros! 2013. április 17-én szerdán 17 órakor a gyálaréti pályán mérkőzik meg egymással két nagy múltú egyesület, a St. Mihály SportEgyesület és a Móravárosi Kinizsi SK megye III-as ificsapata.

A két egyesület baráti kapcsolatot ápol, viszont abban biztosak lehetünk, hogy az eredmény nem lesz baráti – azaz döntetlen –, mivel mindekét csapat bizonyítani szeretne az újonnan indult, remek és példaértékű kezdeményezésnek számító megye III-as ifibajnokságban.  

A Kinizsi mellett szól az immáron egy éves szakmai munka az utánpótlás csapattal, néhány játékos megye I-es tapasztalata és az eddigi eredmények ebben az osztályban. St. Mihály előnyére válhat a több felnőtt tapasztalattal rendelkező játékos, a magasabb átlagéletkor és a hétvégi győzelemből fakadó lendület. Egyesületük a hétvégén igen szép eredménnyel mutatkozott be a nemrég indult megyei női bajnokságban, felnőtt csapatuk is igen látványos rangadót vívott, ifi csapatuk is nyert – szóval a Kinizsire hárul az igen nehéz feladat, hogy kivegye a St. Mihály vitorlájából a szelet.

Minden adott egy látványos mérkőzéshez: eddig mindekét csapat szerzett gólt az összes bajnoki mérkőzésén, egyik csapat sem védekező felfogásban játszik, a Kinizsi továbbra is részt szeretne venni a bajnoki aranyért vívott harcban, a St. Mihály is dobogóra kerülhet egy esetleges jó eredménnyel és persze mindkét csapat játékosai fogadkoznak, hogy mindent beleadnak egy jó bajnoki szereplésbe.

Mindenkinek jó szurkolást,

Hajrá Kinizsi!