Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. március 28. (csütörtök)

Eső után győzelem? (archivált)

harang.jpg
2013.04.07.-én csapatunk 19 óra 00 kezdéssel Újszentiván csapatát fogadja az Etelka sori pályán.

Visszatekintés: Csapatunk az őszi szezon IV. fordulójában Újszentivánra látogatott, ahol 4-0.-ás győzelmet aratott. Történethez hozzá tartozik, hogy akkoriban mindkét csapat gyengécske játékerőt képviselt a bajnokság tekintetében. Az Újszentivántól több kulcsjátékos távozott a 2011-2012
szezont követően, a MVK pedig akkor alakult 13 évet követően újjá.

Jelenlegi helyzetről a MVK tekintetében.:

Csütörtökön Gerebicz mester kihirdette a 17 fős keretet, mely Újszentiván csapata ellen vonul.

Kapus.:Varga László

Védők: Varga Gábor, Varga Pál, Sövényházi Gábor, Lukovics Dániel, Laczi Norbert, Valkai Zoltán, Kovács Péter, Vidákovics István

Középpályások.: Makra Gábor, Dr. Petrusán Balázs, Magyar Béla, Laczi Zoltán, Gerebicz Attila

Támadók.: Jenei Csaba, Balogh Tibor, Valkai János

Keretből kimaradtak: Horváth Zoltán, Paksi Milán, Krébesz Attila, Martonosi Zsolt

Erőlatolgatás:

Újszentiván a XIV. fordulóban Ferencszállásra látogatott ahol gól gazdag mérkőzésen. 3-2.-re győztek és hozták el a 3 pontot, ezt követően a XVI. fordulóban az újszentiváni arénában végezték ki a Kübekházát 6-0.-ra és tartották otthon a 3 pontot.

Csapatunknak ez lesz a 2. mérkőzése a tavaszi szezonban, még szerintem mindenki emlékszik a Deszk elleni 2-1.-es győzelemre, amit Valkai Jani találata döntött el a mérkőzés 71.percében Jenei Csabi önzetlen passzát követően.

Frissített tabella állás alapján csapatunk a 6. helyről várhatja a találkozót, és ha győzünk, illetve a Pázsit UTC II veszít Csanádpalotán, akkor befoghatjuk őket pontarányban, sajnos gólarányunk gyengécske, ezért ebben a fordulóban előzni nem fogunk.

Az Újszentiván 11. helyen tanyázik jelenleg 16 ponttal, ha nyernek, és a Kübekháza hazai környezetben bukik a 2. helyezett Makó III.-al szemben (amire nagy a lehetőség) akkor megelőzik a Kübekházát és megkezdhetik a felzárkózást.

Fentiek alapján mindkét csapatnak szüksége lenne a 3 pontra, ahhoz hogy terveiket, vágyaikat, álmaikat valóra váltsák.

Sok sikert, HAJRÁ MVK!

Készítette: Krébesz Attila