Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2019. május 23. (csütörtök)

Év végi összetartás! (archivált)

20130622-181559.jpg
2013.06.22-én megtartotta év végi csapatösszetartását a Móravárosi Kinizsi Sk felnőtt csapata, ahol kiderült az is hogy kik lettek az év díjazottai a csapatnál. 

17:00-ra volt meghirdetve a csapat részére a találkozó a már hagyományosnak tekinthető otthonunkban, a Szélkakas vendéglőben. 18:00-tól a csapat vezetősége kért szót. Varga Gábor a klub elnöke beszédében méltatta a csapat  egész éves teljesítményét. Elmondta, hogy a klubnál mindenkinek helye lesz a jövő évi csapatban és az azt követő időszakban is. Ezek után az elnök örömmel jelentett be, hogy a következő évben a kecskési fiatalokból álló együttessel kiegészítve elindításra kerül a Móravárosi Kinizsi Sk II nevén egy újabb megye III-as csapat. További jó, hír, hogy a csapat új otthonba költözhet, hiszen hosszas előkészületek és tárgyalások után a csapat a Dózsa pályát fogja használni a bajnoki mérkőzéseire. Szó eset a folyamatban lévő pályaépítkezésről és a öltöző felépítésről is, melynek átadó időpontja 2013.09.14.

Ezek után a szót Gerecz Péter a labdarúgó szakosztály vezetője vette át. Beszédében  méltatta a csapatot és annak vezetője, Gerebicz Attila munkáját. Örömét fejezte, ki hogy a csapat derekasan helyt állt a bajnokságban és nagyszerű munkával az élbolyban végzett az év végén. Reményét fejezte, hogy a megkezdett munka folytatódni fog a jövőben is, ami lehetőleg bajnoki címet fog érni a következő szezonban.

Ezek után Gerebicz Attila edző vette át a szót. Megköszönte az egész éves munkát a csapatnak és a vezetőségnek, és külön köszöntötte a szurkolókat is. Elmondta, hogy a  felkészülés hamarosan el fog kezdődni és mindenkit elvár az edzésékre mert csak így biztosítható a sikeres szezon. Elmondta, hogy tervei szerint a nyáron csak három igazolás lesz, a csapat gerince összeállt és ezzel a kerettel szeretne feljutni adott esetben egy magasabb osztályba.

Az este folyamán Nógrádi Tibor úr, a került önkormányzati képviselője és a Móravárosi Kinizsi Sk. életre hívója beszédében méltatta az elvégzett munkát és köszönetét fejezte ki klubban tevékenykedőknek, hogy ilyen remek évet és ilyen remek klubéletet hoztak létre.

Ezek után az elnökség mindenkinek egy névre szóló Móravárosi Kinizsi Sk-s bögrét és egy képet adott át az év emlékére, majd az egyéni díjak kerültek kiosztásra.

Emléktárgyat vehetett Varga László kapus és csapatkapitány az egész évben végzett munkája  elismeréseként.

A szurkolók döntése értelmében díjazott lett mint

Legjobb góllövő: dr Petusán Balázs

Legjobb játékos: Balog Tibor

A játékosok szavazatok alapján az évben a kiemelkedő teljesítménye miatt elismerésben részsült:

Legjobb védő: Laczi Norbert 

Legjobb középpályás: Laczi Zoltán

Legjobb támadó: Krébesz Attila

Legjobb góllövő: dr. Petrusán Balázs

A szakmai stáb döntése értelmében a Móravárosi Kinizsi Sk felnőtt csapatának 2012/2013-as év legjobb játékosa:

Lukovics Dániel.

Ezek után emléktárgyat vehetett át az évben végzett szakmai munkája elismeréseként Vidákovics István és Gerebicz Attila edzők.


A díjátadó után a csapat elfogyasztotta a jól megérdemelt ünnepi vacsoráját majd éjszakába nyúló sztorizgatások kezdődtek némi alkoholos ital társaságában.

 

Az estén készült képek a galériában megtekinthetőek.

 

Hozzászólások: