Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. március 29. (péntek)

Újabb győzelem, újabb dicsőség! (archivált)

gyozelem.jpg
!end! Borongós időjárás, késés,

Borongós időjárás, késés, baljós előjelek, de legalább volt mérkőzés. A mérkőzés 30 perces késéssel kezdődött a vendégek késése miatt, de hát ez van. Hazai részről nem kisebb tétje volt a mérkőzésnek, minthogy egy pontra megközelíthetjük a Tisza-Maros csoport 4. helyezettjét a Pázsit UTC csapatát.

Hazai kezdőcsapat.: Varga L., Sövényházi G., Lukovics D., Laczi N., Valkai Z., Gerebicz A., Balog T., Laczi Z., Magyar B., Krébesz A., Makra G.

Nem kellett sokat várni az első lehetőségre, Varga kapus kirúgását követően, Krébesz kezelte, le a labdát és iramodott meg a vendég kapu felé, eltolta a labdát a védő mellett, majd centerezett Makra elé, a vendégek hálóőre a helyén volt blokkolni tudott, kipattanóra érkezett Gerebicz, sistergős lövése a hazai védőkről szögletre vágódott.

Hazaiak görcsös, spanyol-angol stílusú játéka a 38. percben érett be, Laczi Zoltánhoz pattan a labda, aki Panenkat megszégyenítő módon pirított a labda alá, mely pontosan a léc alá vágódott. 1-0

45. percben Gerebicz húzott el a jobb oldalon, majd centerezett Krébesz elé, 2 védő és a kapus szorongatásában Krébesz kapura tette a labdát, de a vendégek kapusa bravúrral hárítani tudott. Kipattanóra a bomba formában lévő Makra érkezett és ismételten elsütötte a maki belsőt. 2-0

Félidőben, a második gólt szerző Makra helyére a veterán Valkai János érkezett, a védelem frissítése miatt Valkai Zoltán helyére Varga Gábor lépett pályára.

51. perc Valkai iramodott meg a baloldalon, szerencsétlenségükre a vendégvédők nem tudták szerelni, az alapvonalhoz érve Valkai észlelte, hogy elfogyott a pálya, ezért épp az ötösön nézelődő Krébesz elé gurított, aki nem hibázott, mint oly sokszor eddig, a kapus lábai közt begurította a labdát a hálóba. 0-3.

55.perc Kovács váltotta Sövényházit a védelem jobb oldalán.

75. perc Gerebicz mester osztotta meg véleményét a mérkőzéssel kapcsolatban. Mivel Valkai nem volt online a csoportban, ezért harcos módon elvette a vendégvédőtől a labdát, aki pont a hazai mester megosztását lájkolta . Ha már János nem volt online, büntetett és 4-0 .-ra alakította az eredményt. Gólját követően beloggolt, majd fogadta csapattársa bökdösését. 

75.perc Krébesz helyére Vidákovics érkezett.

88. perc ismét Valkai volt a főszereplő, ismét a baloldalon húzott el, majd tekerte középre a labdát, mely pont a hazai góllövőlista első helyezettjét Magyar Bélát találta meg, aki bődületes erővel, kapásból a kapus szemei közé bombázta a lasztit. 5-0.

89.perc Kovács passzolt haza a labdát (mellmagaságban), Varga kapus lekezelte a labdát, majd a vendégek támadójához emelete a labdát. Fülöp élve a lehetőséggel 20 méterről indított meg egy bombát, de a hazaiak kapusa bravúrral mentett.

Végeredményben, hazaiak revansot vettek a pitvaroson elszenvedett 1-0 ás vereségért, és saját kezükbe vették sorsukat. Folytatás jövő héten vasárnap az újszegedi El Classicon!!!

Készítette.: Krébesz Attila