Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2019. május 23. (csütörtök)

Ambrózfalva- MVK beszámoló!!! (archivált)

hazaimez.jpg
Ambrózfalva- MVK beszámoló!!!

Csapatunk 2013.05.01.-én az időjárási körülmények miatt elmarad 14. fordulót pótolta Csanádpalotán az Ambrózfalva ellen.

Kezdőcsapat.:

Kapus: Varga Gábor

Védők: Gerebicz Attila – Sövényházi Gábor-Laczi Norbert- Valkai Zoltán

Középpályások: Petrusán Balázs- Laczi Zoltán- Balog Tibor- Magyar Béla

Támadók: Jenei Csaba – Valkai János

Cserék: Makra Gábor, Kovács Péter

Ahogyan az várható volt a mérkőzés elején, belekezdtek a hazaiak.

23. percben egy sajnálatos esemény történt Jenei Csaba egy rossz mozdulatot követően megsérült, helyére az örök cselgép Makra Gábor érkezett. Makra gondolta, ha már lehetőséget kaptam élek is vele, a 25. percben egy beadást követően a jó öreg Maki belsőt használva megszerezte csapatának a vezetést.0-1

Az gólt követően a MVK kicsit visszaállt, a sokpasszos spanyol stílust, felváltotta a tipikus Brit stílusú ívelgető foci.

43. percig kellett várni az első komolyabb hazai lehetőségre, ekkor a hazaiak csatára lódulhatott meg egy eladott labdát követően, de a gólba törő csatárt Varga Gábor kapus állította meg szabálytalanul saját 16.-án belül. Kozák sporttárs azonnal a 11.es pontra mutatott, illetve elmutatta a mérkőzés első sárga lapját a megbánó, amolyan boci szemeket utánzó Vargának.

Labda mögé Zsigovics állt, és biztos lábbal értékesítette a megítélt büntetőt. 1-1

45.percben jött a pofon Lakatos révén a hazaiak megszerezték a vezetést 2-1., ezzel az eredménnyel fordultak a csapatok.

Félidő.

Egyik oldalon sem volt csere a félidei szünetet követően, de a levegőben érződött, hogy mindkét csapatban rejlik még 1-2 gól.

50.percben ismét elsült a megyében rettegett Makra belső, amivel egalizálta az eredményt. 2-2 Gerebicz mesternek ismét bejött a cseréje mint anno Deszk ellen, ahol az első félidőben megsérült Krébesz Attila helyére behozott Valkai János gólja döntötte el a 3 pont sorsát.

70. perc Magyar Béla érkezett pontosan, mint oly sokszor és szerezte meg csapatának a vezetést. 2-3

81. perc az a Merlák András tudott egyenlíteni, aki az Őszi fordulóban egymaga 3 gólt rúgott a Móravárosi Kinizsinek , és úgy nézett ki ismét borsot tud törni a vendégek orra alá. 3-3

Magyar Béla páratlan kondíciójának hála, a 86.percben a szegedi csapat ismét előnyhöz jutott. Góllal kapcsolatban, csak annyi hogy ez volt Magyar 8. találata a szezonban, illetve ezzel a találattal, a házi góllövő listán elfoglalta az első helyet.

90.percben jött a kegyelemdöfés Balog zúdította kegyetlen erővel a hazai hálóba a labdát miután végigverekedte magát a hazai védők sokaságán. Szép és nagy szóló volt ez. 3-5.

Ismét parádés mérkőzést játszott egymással a két csapat, ismét rangadóhoz méltó játékot, és gólarányt produkáltak, folytatás vasárnap a Pitvaros csapata ellen.

Hajrá MVK!!!!

Készítette: Krébesz Attila.

Hozzászólások: