Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2019. május 23. (csütörtök)

Látogatás az oroszlán barlangjában (archivált)

apatfalvapalya.jpg

A Kinizsi felnőtt fellépésének következő állomása Apátfalván lesz, április 17-én szerdán 17:00-kor. Nyugodtan besorolhatjuk a helyi pályát az oroszlánbarlang kategóriába, mivel a hazai csapat csupán egyszer szenvedett ott vereséget, azt is az igen nagy játékerőt képviselő Földeáktól. De a Kinizsit nem a statisztika foglakoztatja és mindent megtesz a soron következő fordulóban is a minél eredményesebb szereplésért.

A Móravárosi együttes igen erős kerettel utazik a találkozóra, bár vannak hiányzói is. A szerdai fellépők: Varga László (A Párduc), Varga Gábor (El Presidente), Gerebicz Attila (A Mester), Krébesz Attila (Az Erőcsatár), Lukovics Dániel (A Szikla), Laczi Zoltán (A Röszkei Maradona), Balog Tibor (Titi a csatársorban), Laczi Norbert (A zuhanyzók Ura), Sövényházi Gábor (Varga Pál esetleges utódja), Jenei Csaba (Az egész pályát bejátszó), Petrusán Balázs (Akinek arcképe szinte az összes Újszentiváni Darts táblán megtalálható), Magyar Béla (Az egyszemélyes bal oldal), Kovács Péter (A Nagy „Zsugás”), Valkai János (Az Ikon, A Példakép, A Gólkirály, A Nemtalálokrászavakat), Valkai Zoltán (Valkai János Öccse, Az Apja Fia). A hiányzókról csak annyit: majd szerda késő este kiderül valóban hiányoztak-e.

A két gárda ősszel már összemérte erejét. Akkor Apátfalva vendégként 3-1-re tudott diadalmaskodni. Pedig a mérkőzés nem is indult rosszul, a hazai csapat korán vezetést szerzett egy Laczi-Valkai összjáték során, majd a pályát is ellenfélnek tekintő Vidákovics lövetett gólt az Apátfalvi csatárral – persze akaratán kívül. Majd a kitámadó hazai csapat hálóját két ellentámadás során vették be a vendégek, tulajdonképpen ezzel száz százalékosan kihasználva helyzeteiket. Talán most a sors visszaad valamit a vendégeknek az akkori találkozóból.

Reméljük büszkén térhet haza a Kinizsi busza szerda este a Móravárosi szurkolók örömére, akik a most hiányzó csapattagokkal együtt egy emberként állnak a csapat mellett és kiáltják: Hajrá Kinizsi!

(Szerk. megj.: A remek képet az Apátfalvi pályáról Kovács Péter megbízott elemzőnk készítette, köszönet ezért!)

Hozzászólások: