Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. március 28. (csütörtök)

Beharangozó az Apátfalva elleni mérkőzés elé! (archivált)

kinizsifoci-13-il-1.jpg
2013.03.30.-n csapatunk a Tisza-Maros csoport jelenlegi IV. helyezettjéhez Apátfalvához látogat.

 

Apátfalva csapata ez idáig 27 pontot gyűjtöttek össze, amiből 3 pontot, pont a MVK korábbi otthonából az alsóvárosi IKV pályáról vitt el. Annak a mérkőzésnek a végeredmény 1-3 lett.

Nem hagyható figyelmen kívül, hogy 8 győzelmük 3 döntetlenjük és 2 vereségük van, míg csapatunknak 8 győzelme 1 döntetlenje és 5 veresége van.

A két csapat közti differencia 2 pont a táblázaton, ehhez hozzá tartozik, hogy a hazaiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak mint a MVK és így is a vendég csapat előtt vannak .

A hazaiak 26 gólt rúgtak és 21 kaptak, míg csapatunt 32 rúgott és 34 kapott.

Ha a számok döntenék el a mérkőzést gól gazdag mérkőzésen a hazaiak zsebelnék be a 3 pontot, dehát tudjuk a labda kerek és fociban bármi megeshet.

A fentiek alapján ismét, egy próbatétel, egy küzdelmes mérkőzés, fájdalom és verejték várja csapatunkat a következő rangadón.

Az utazó keret csak a későbbiekben lesz kihirdetve, de az biztos, hogy a hazaiak gólvágója Krébesz Attila és a jobb oldal szélvész futója Paksi Milán sérülés miatt  nem lesznek ott a pályán Apátfalván. 

Egyelőre úgy néz ki csak a hétvégi mérkőzést kell kihagynia, de csak jövő héten kedden dől el elszakadt-e valamely bokaszalagja.

Ha hétvégén győz csapatunk azzal biztosan egy helyet előre lép a tabellán, és folytathatja a menetelést a kitűzött cél felé.

Hajrá MVK!!

Készítette: Krébesz Attila