Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2019. május 23. (csütörtök)

Veress Csabára emlékeztünk. (archivált)

veress-csaba-emleknap.jpg
A nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt ruzsai labdarúgó Veress Csaba emlékére megrendezett kupán szerepelt a Móravárosi Kinizsi Sk. egyesülete két csapattal is.

Kilenc helyszínen (Ásotthalom, Mórahalom, Bordány, Domaszék, Zákányszék, Balástya, Deszk, Székkutas, Szeged – SZVSE-csarnok) tartottak kispályás labdarúgótornákat vasárnap a Veress Csaba-emléknapon. Több mint hatvan csapat nevezése futott be, a részt vevő együttesek nevezési díját – 417 ezer forintot – a tragikus körülmények között 26 esztendős korában elhunyt ruzsai futballista családjának utalja át az MLSZ Csongrád megyei igazgatósága – tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t az esemény zárását követően Nógrádi Tibor megyei igazgató. A sportvezető hozzáfűzte: minden csarnokban a Veress Csaba iránti méltó tiszteletadás mellett zajlottak a rendezvények, a mérkőzések.

A két Móravárosi csapat a domaszéki sportcsarnokban az alábbi csapatokkal együtt vett részt a kupán:Domaszék, Kiskundorozsma, Játékvezetők, Meggyesbodzás, Újszentiván, Imi csapata. 

Az "A" jelű csoportban a Domaszék, Kiskundorozsma, Móravárosi Kinizsi I és Móravárosi Kinizsi II csapat került míg a "B" csoportban a  Játékvezetők, Meggyesbodzás, Újszentiván és Imi csapata küzdött egymással

A minket érintő találkozókról:

Kiskundorozsma 1-1 Móravárosi Kinizsi I 

Domaszék 0 -2  Móravárosi Kinizsi II 

Móravárosi Kinizsi I 5-2 Domaszék 

Kiskundorozsma 0-2 Móravárosi Kinizsi II

Móravárosi Kinizsi I 0-5 Móravárosi Kinizsi II

3-4. helyért Játékvezetők 1-2 Móravárosi Kinizsi I  

1-2 helyért  Móravárosi Kinizsi II 1-0 Meggyesbodzás

A torna végeredménye:

1.hely Móravárosi Kinizsi II

2.hely Meggyesbodzás

3.hely Móravárosi Kinizsi I 

A tornák végén helyezéseket nem hirdetek, viszont minden részt vevő csapat győztesnek járó emlékplakettet kapott a szolidaritás jegyében, a Csongrád megyei labdarúgó közösség nevében.

A fentiekre tekintve láthatjuk, hogy derekasan helyt állt a Móravárosi Kinizsi Sk. gárdája. A nemes cél jól szolgálta csapatunk felkészülését a következő szezonra, továbbá nagy örömmel töltötte el az egész csapatott, hogy ha még oly kis összeggel is, de támogatni tudta egy elhunyt sporttárs emlékét és családját.

Móravárosi Kinizsi I csapat tagjai (képeken fehér szerelésben):Kopasz Dániel, Magyar Béla, Paksi Milán, Laczi Norbi, Vidákovics István, Varga Pál, Martonosi Zsolt, Valkai jános

Móravárosi Kinizsi I csapat tagjai (képeken piros szerelésben): Varga Gábor, Kovács Péter, Valkai Zoltán, Laczi Zoltán, Koncsek Tamás, Makra Gábor, Lukovics Dániel 

Köszönjük a mindenki nevében Valkai családnak, hogy a tornán vendégül látta csapatunk tagjait.

A tornán készült képek a galériában megtekinthetőek.

Hozzászólások: