Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. április 18. (csütörtök)

Az év utolsó mérkőzésére várva. (archivált)

labda-kezekkel.jpg
Az első forduló halasztott mérkőzése vár 2011.11.17-én szombaton 11:00-tól a gyálaréti pályán a Móravárosi Kinizsi Sk. együttesére aki a Csanádpalota II -Ambrózfalva csapatát látja vendégül.

A hideg idő ellenére is vár egy mérkőzés még a Kinizsi csapatára. A szombati napon a Csanádpalota II-Ambrózfalva csapata jön vendégségbe. Ezzel a mérkőzéssel zárja az évet a csapatunk.Lássuk a tényeket.

Csanádpalota II-Ambrózfalva csapata a tavalyi éveben alakult meg (újjá) és rögtön a 8. helyen végzett a csapat. Mondhatni igazi középmezőnybéli csapat. Jelenleg a bajnokságban a 6. helyen állnak 22 megszerzett ponttal. Ez azt jelenti, hogy három ponttal előzik meg a Móraváros gárdáját, ami előrevetíti egy középcsapatok rangadójának lehetőségét.

A Móraváros gárdájának nagy szüksége a van a három pontra, mivel ez azt jelentené, hogy ott tud lenni szorosan az tabella elején lévőkön. Ez még igen jól jöhet a végelszámolásnál, hisz egy remek tavaszt produkálva nem elérhetetlen a 3.-5. hely valamelyike sem.

A Csanádpalota II-nek is hasonló tervei vannak. Minél több pontot gyűjteni és a végelszámolásnál az első csapatok esetleges botlását kihasználva, dobogós vagy a környéki helyezést megszerezni.

Minkét csapat győzelmeket ünnepelhetett az elmúlt fordulókban. A Móraváros két, míg a Csanádpalota három forduló óta nem talál legyőzőre. Két jó formában lévő csapat összecsapását követhetjük, majd figyelemmel, aminek reményeink szerint ismét csak a nézők lehetnek nyertesei.

Szerencsés helyzetben van a hazai mester, Gerebicz Attila. Hosszú idő óta majd minden játékosára számíthat a hétvégén. Csak Varga Pál és Valkai János küszködik kisebb sérüléssel így az ő játékuk kérdéses.