Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. március 28. (csütörtök)

Újszentiván 0 - 4 Móravárosi Kinizsi (archivált)

gyep.jpg
Megvan az első győzelem a felnőtteknél, az ifik pedig döntetlent értek el

Megszerezte első győzelmét a felnőtt csapat mely egy kiütéses 0-4-el idegben verte az Újszentiván gárdáját.

A mérkőzést végig a vendég Móraváros irányította. Valkai János révén vezetést is szerzet csapatunk. Ezek után a mérkőzést tovább uralva Vidákovics István nagyszerű teljesítményével, aki bal hátvéd posztjáról két góllal szórta meg az ellenfél kapuját, így már 0-3 volt a Kinizsi javára. A vége előtt 10 perccel Krékity Iván nagyszerű megindulást a 16-os vonalán belül szabálytalanul szerelte a hazai csapat.  A megítélt büntetőt Valkai János értékesítette és ezzel beállította a végeredményt, ami 0-4 a Móravárosi Kinizsi javára.

Edzői reakció a mérkőzéssel kapcsolatban

Gerebicz Attila : Gyötrelmes első félidőt követően a második félidőben, a csapat végre azt játszotta amit szerettem volna, így sikerült megszereznünk az értékes három pontot. Fontos kiemelni, hogy ez az első győzelmet jelentette a csapatunk számára. Remélem, hogy a következő időszakban csak ilyen teljesítményt látok a fiúktól mint a második félidei.

Gratulálunk a felnőtt csapatnak.

Az ifik a Mindszent csapatát fogadták a Röszkei gyepen. Az eredmény Móravárosi Kinizsi ifi (Röszke) 3 -3  Mindszent

A mérkőzést jól kezdték az ifijeink. Előbb 1 majd két góllal is sikerült vezetünk. Majd nem sokra rá az ellenfél összeszedte magát és 3-1-es hazai vezetésnél megrázta magát és a mérkőzést döntetlenre mentette. Kellet hozzá a hazai védelme is mely nem volt a helyzet magaslatán a mérkőzés közben. Ki kell emelni a nagyszerűen játszó Mata Gyulát aki remekül szolgálta ki a három gólig jutó Nagy Albertót aki így a hazai csapat legjobbja volt.

Gratulálunk az ifinek akik ezennel megszerezték első pontjukat az idei bajnokságban.

Edzői reakció a mérkőzéssel kapcsolatban

Vidákovics István: Az eredménnyel elégedett vagyok, de a mutatott játék hagyott némi  kívánni valót maga után, néhány játékos mérkőzés közbeni hozzáállásával egyáltalán nem vagyok elégedett de ezen majd edzésen dolgozunk még.