Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2019. május 23. (csütörtök)

Újabb Kinizsi 10-es (archivált)

kepfkellen.gif

 

A felnőtt csapat hétvégi 10 rúgott gólja után ificsapatunk is alaposan belehúzott a szezonnyitányon. 10:4-es diadalnak örülhettünk az FK Szeged csapata ellen.

A nyáron kissé átalakuló kerettel kezdte meg a felkészülést a Móravárosi Kinizsi ificsapata a 2013/2014-es szezonra. Az új keret talán erősebb az eddigieknél, ezt mutatta az első felkészülési mérkőzésünk is. A helyenként igen színvonalas és kemény mérkőzésen a következő játékosokkal állt fel csapatunk:

Balog Zoltán - Gulyás Gergő, Tiszai Pál, Mohácsi-Nagy Benjámin, Boros Ádám - Mohácsi-Nagy Martin, majd Balogh Imre, Dollák Sándor, Nagy Dániel, Varga Ádám – Mata Gyula, Nagy Alberto.

A hajráig elég szoros volt a meccs, annak ellenére, hogy ificsapatunk már 3:0-ra is vezetett. A kissé könnyelművé váló hazai csapat az első félidő utolsó percében kapott egy szépítőgólt és ezzel nyílttá vált a meccs. 5:4 is állt az eredményjelzőn, majd a hajrára feléledt a Kinizsi és szórta a gólokat! A végeredmény egy igen meggyőző 10:4!

Jó úton haladunk a felkészülés során: a védőmunka színvonalas volt, a támadójáték eredményes és a megújult középpálya is igen nagy nyomás alá helyezte ellenfelét az egész mérkőzésen – szóval mindenki sokat tett hozzá a csapat sikeréhez.

Következnek az újabb edzések, majd 3 felkészülési mérkőzés és augusztus 17-én rajtol a szezon. Reméljük idén is a tavalyi esztendőhöz hasonló, szép sikereket érhetünk el!

 

 

 

Hozzászólások: