Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2019. június 16. (vasárnap)

MVK- Ferencszállás beharangozó! (archivált)

harang.jpg

2013.06.01.-én megvívjuk utolsó előtti mérkőzésünket ebben a szezonba, az ellenfél nem más, mint a csoportunk legkevesebb pontját gyűjtő Ferencszállás csapata. Földeák elleni találkozó után (1-4), méltán reménykedünk egy magabiztos sok gólos győzelemben, de az esélylatolgatás majd később. Mivel nem volt kihirdetve a keret ismét saját fejemből találom ki, h kik vesznek részt a mérkőzésen.

 Várható Kezdőcsapat.:

Varga L.

Varga P. - Sövényházi G. – Laczi N. – Valkai Z.

Kovács P.

Petrusán B. – Laczi Z. – Makra G. – Vidákovics I.

Krébesz A.

Biztos nem játszanak.: Balog T., Magyar B., Jenei Cs. Paksi M.

Visszatekintés a múltban.:

Mindenki emlékeiben él a Ferencszálláson vért izzadva kiharcolt 0-1 es győzelem, akkor a mindent eldöntő gól Krébesz jegyezte a második félidő közepén. Az utolsó 10-15 percet 10 emberrel játszottuk végig mivel Varga G. két sárgát követően el kellett hagyja a pályát. Emlékszem mikor a mester gólkülönbség növelő győzelemnek titulálta a mérkőzést, ehhez képest Varga L. bravúrjai kellettek, hogy elhozzunk a 3 pontot Ferencszállásról. Remélem ezt a mérkőzést, komolyabban vesszük mert, ha nyerünk matematikailag is biztosított a 4. hely számunkra.

Esélylatolgatás: 

1. Makó III. (Hazai környezetben fogadja Pitvarost, 1 fordulóval a vége előtt bajnoki címet ünnepelhetnek győzelem esetén.) Utolsó fordulóban a Pázsit SE-hez látogat véleményem szerint tartalékos felállásban fognak játszani.

2. Földeák. (Deszkre utaznak, ha nyernek vagy bebiztosítják II. helyüket ha veszítenek Deszk kezébe adják a saját sorsukat.) Utolsó fordulóban fogadják Apátfalvát.

3. Deszk ( II. helyezett Földeák látogat hozzájuk, nem kisebb tétje van számukra a mérkőzésnek, mint a II. hely. Ha győznek pontarányban befogják a Földeákot, és jobb gól különbségük miatt feljönnek a II. helyre.) Utolsó fordulóban mennek Ferencszállásra.

4. MVK (Utolsó helyezett Ferencszállást fogadjuk, győzelem esetén matematikailag is bebiztosított lesz a 4. hely) Utolsó fordulóban Kübekházára látogatunk.

5. Pázsit SE (Újszentivánra látogat, papírforma szerint győzelem lenne elfogadható, de az Újszentiván képes meglepetésre.) Utolsó fordulóban Makó III. csapatát fogadják.

Hajrá MVK!!!!!

Készítette.: Krébesz Attila

Hozzászólások: