Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. március 28. (csütörtök)

MVK- Maroslele beharangozó! (archivált)

lengyel-angol-eso2.jpg
2013.05.18.-án 10:00 kezdéssel osztagunk ismét a csatatérre lép. 

Ezúttal csoportunk 13. helyezettje Maroslele lesz ellenfelünk. Nem is lehetett volna, jobban hangolni a soron következő mérkőzésre, minthogy nagy csatában megszereztük Pázsittól a 3 pontot, letaszítottuk őket az 5.helyre, és ha csak 45. percig is de megizzasztottuk a megye II-es bajnok Szentesi Kinizsit a Csongrád megyei kupában. A Maroslelét fogadó állomány csak a későbbiek során lesz megnevezve, de a várható kezdőcsapatot ismét össze állítom nektek, hátha egyszer bejön.:)

Várható kezdőcsapat.:

Varga László

Varga Gábor-Laczi Norbert- Lukovics Dániel- Valkai Zoltán

Gerebicz Attila

Petrusán Balázs- Balog Tibor- Laczi Zoltán- Magyar Béla

Krébesz Attila

Csapatunk motorja Jenei Csabi sajnos előreláthatóan ebben az idényben már nem fog pályára lépni, mivel húzódása kiújult.

Visszatekintés a múltba:

A két csapat legutóbb 2013.10.12.-én találkozott egymással, akkor Valkai János góljával és Krébesz Attila duplájával, szerezte meg csapatunk a győzelmet. (1-3) Ami biztos hogy a vendégek nem felemelt kézzel fognak megérkezni a Gyálaréti stadionba, hajtós, fiatal csapatról van szó akik, ha megérzik a vér szagát nem haboznak leteríteni áldozatukat

Esélylatolgatás.:

A 5.helyezett Pázsit a hétköznapi magyar kupa után (1-3 a Deszknek) ismét a 3. helyezett Deszkel mérkőzik meg . Ha nyer a Deszk leszakítja pontarányban tőlünk a pázsitot 5 pontra, így a pázsitnak csak matematikai esélye lesz a 4.helyre. Megy Deszkre, Újszentivánra, illetve fogadja Apátfalvát valamint a bajnok esélyes Makót. Viszont ha a Pázsit valamilyen úton, módon nyerni tud a deszki oroszlánbarlangban, a 3. hely elérhetővé válik számunkra matematikailag. Deszk fogadja Pázsitot, Földeákot illetve megy Maroslelére és Ferencszállásra. Viszont a 3. helyet csak bomba meglepetéssel tudjuk megszerezni, mivel gólarányunk jóval gyengébb mint a Deszkieké.

Hajrá MVK!!!!!!!!!!!!!!!!

Készítette.: Krébesz Attila