Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2024. március 28. (csütörtök)

Bravúros győzelem kell! Beharangozó... (archivált)

vetodes.jpg
2012.10.14-én 10:00 a gyálaréti pályán a Pázsit UTC II vendégeként kell helyt állnia a Móravárosi Kinizsi együttesének.

Már most kijelenthető, hogy nehéz, küzdelmes mérkőzés elé néz a Móravárosi Kinizsi felnőtt gárdája. Ahhoz a Pázsit UTC II-höz látogatunk el idegenben aki a hét mérkőzéséből öt mérkőzését megnyerte egyet döntetlenre hozott és csak egyet veszített el, azt is a Földeák TC ellen és csak egy góllal.

Küzdelmes és igen nehéz dolgunk lesz. Az eddig mutatott játékuk alapján csatáraik jók és a védelmük is szilárd. 23 gól rúgtak és csak 11-et kaptak, jelenleg 16 ponttal és jobb gólkülönbséggel a negyedik helyen állnak a tabellán. 

Hazai vizekre evezve a múlt heti kínkeserves egy góllal elvesztett mérkőzés után remélhetőleg minden játékosban ott a nyerni akarás és ezért meg is fog tenni mindet. Ha tapadni szeretnénk a középmezőnyhöz hozni kell a mérkőzést vagy legalább egy értékes döntetlent kell elérni. Egyik feladat sem lesz könnyű, de hát mi ezt szeretjük.

A csatárainknak ideje lenne megtalálni a góllövő cipőjüket mert eddig nem valami fényes produkciót nyújtunk a center játékkal. A védelem lassan lassan összeáll már csak az összeszokottság hiányzik és elmondatjuk, hogy megvan a védő négyes. A középpályán meg sokat kell segíteni a támadást és a védekezést is egyaránt a munka nagy része rájuk hárul.

Összefoglalva: Harcos játékkal meglehet a győzelem, ám ha a csapat nem tesz oda magát egy emberként akkor megint belefuthatunk egy akár nagyobb arányú vereségbe is. 

A végére pedig egy kis hazai statisztika 7 fordulót követően:

Góllövő lista:

Valkai János (4), Vidákovics István(4), Horváth Zoltán (2) Martonosi Zsolt (1),
Laczi Zolán (1) Laczi Norbert (1)

Sárga lap: 
Lukovics D.(3),Varga Pál (3) Valkai J. (1) Laczi N.(1) Horváth Z.(1)
Petrusán B.(1) Martonosi Zs.(1) Vidákovics I. (1) Paksi Milán (1)

  Piros lap: nincs