Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2017. október 19. (csütörtök)

Csapataink Őszi szereplésének összefoglalója

Elérkezett minden csapatunk számára az őszi szezon vége. Nézzük, hát egyesületünk felnőtt és utánpótlás csapataink Őszi szereplését. 

MKHSE I.

Kezdjük első számú csapatunkkal, akik a megye II. bajnokságban rúgják a bőrt hétről hétre.  A szezon kezdetekor Gerebicz Attilát Laczi Norbert játékosedző váltotta a kispadon. Az új játékrendszerhez nehezen szokott hozzá a csapat, az edző munkáját sajnos az sem könnyítette meg, hogy hétről hétre új csapatot kellett összerakjon. A szezon feléhez érve első számú csapatunk az utolsó helyen áll. 1 győzelmet, 4 döntetlent, 9 vereséget elszenvedve. 23 gólt lőttek, és 44.-et kaptak. A 14 forduló alatt 7 pontot sikerült szerezniük.  Három fordulóval az őszi szezon vége előtt ideiglenes Gerecz Péter vette át a csapat vezetőedzői feladatait. 

A csapat tabellán elfoglalt helye, tökéletesen tükrözi az edzéslátogatottságot, a motivációt, és a klubbal szemben, és a klubbért dolgozó emberekkel szemben tanúsított tiszteletet. Sajnos, ha tavasszal is ilyen formát mutat a csapat el kell gondolkodni azon, hogy van-e értelme a folytatásnak felnőtt szinten. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

MKHSE II.

Folytassuk beszámolónkat második számú felnőtt csapatunkkal, akik a megye 4.-ben vívnak hatalmas harcot a bajnoki címért. A csapat jelenleg harmadik helyen áll, két ponttal lemaradva az első helyezett Kiskundorozsma mögött. Amennyiben a CSLSZ versenybizottsága kedvező bírálatot hoz, csapatunk három ponttal gazdagabb lesz és a tavaszi szezont már az első helyről várhatja. Statisztikai háttér: A tizenkét forduló alatt Varga Pál által irányított csapat 9 győzelmet, 1 döntetlent és "2" vereséget szenvedett el. A 28 pont mellé, 55 gólt lőttek, és 17 gólt kaptak. A csapat leg gólerősebb játékosa Hamza Tibor, aki 15 gólig jutott a félszezon során. 

Bízunk benne, hogy második számú csapatunk fenn tudja tartani jó formáját, és a dobogón fog tudni végezni a 2016/2017.es szezonban. 

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

 MKHSE U19

Gerebicz Attila tanítványai a mezőny szinte legtapasztalatlanabb, és legfiatalabb gárdája. A csapat hátteréhez hozzá tartozik, hogy idén nyáron alakultak. Klubunknak nem titkolt célja, hogy az U19.-es csapatban hétről hétre pallérozódó fiatalok közül kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalokat, szépen lassan beépítse valamely felnőtt csapatunkba. Az U19.es csapat statisztikája. Az U19.-es csapat statisztikája: A tizenkét forduló során két győzelmet arattak, és tíz vereséget szenvedtek. Gerebicz Attila szerint a csapatban sok pont maradt az ősz során, és bízik benne hogy tavasszal sikerül kihozni a srácokból azt a teljesítményt amire igazán képesek. Jelenleg a srácok a tabella 12.helyén állnak. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

MKHSE U16

 Az U16-os csapatot Gerebicz Attila és Beke Krisztián vezeti. Az U16.-os csapat játékosállományáról tudni kell, hogy több U14.-es játékos helyt kap benne hétről hétre. Egyrészt azért, hogy a játékosok lábában minél több mérkőzés, és tapasztalat legyen. Másrészt azért, hogy ne legyen hirtelen váltás számukra a csökkentett pályaméret, csapatlétszám után nagy pályán 11 a 11 ellen rúgni a bőrt. Nagyon kiélezett a mezőny 2-3 győzelemmel az utolsó helyről egyenesen a 7-8.-ik helyig lehet ugrani. Statisztika: Jelenleg a csapat sajnos az utolsó tizenharmadik helyen áll. 2 győzelmet arattak, és 10 vereséget szenvedtek. Az U19.-hez hasonlóan ebben a csapatban is több lenne.Remélhetőleg tavasszal, a csapatban maradt pontok láthatóak lesznek a tabellán. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

MKHSE U14

A csapat jelenleg a 5. helyen áll egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, mint a 4 és 3. Amennyiben sikerül megszerezni a három pontot az elmaradt mérkőzésen, látótávolságba kerülhet a dobogó. Statisztika: Hét mérkőzésen 4 győzelmet és 3 vereséget szenvedtünk el. A 3 vereség a dobogós csapatoktól szenvedtük el. Az elmaradt mérkőzésünket pedig a tabella utolsó helyét elfoglaló Szőreggel játsszuk. 15 rúgott gól mellett 15 kaptunk. Bízom benne, hogy a srácok egymásért, és a célért küzdve egy bravúros dobogó helyet tudnak elérni a tavaszi szezon végére. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bozsik Csapatok

U13/U11/U9/U7

A legkisebbek havi szinten eredmény orientáltság nélkül játszhatnak a Boszik program keretében. A program fő célja hogy, minden gyermek egyenlő játékidőt tölthessen a pályán, és eredménykényszer nélkül a tanult cseleket, játékhelyzet megoldásokat "éles" helyzetben gyakorolja. Minden gyerkőc jutalmat kap a nap végén, a teljesítményéért, és a részvételét. Az U7-ek Bozsik Fesztiválon vesznek részt, ahol ügyességi pályákon különböző feladatokat kell teljesítsenek. Klubunk a program elvárásait maximálisan támogatja, így nem nehéz az elvárásoknak megfelelni. A játék mindenkié! 

---------------------------------------------------------------------------------------------

A téli futsal, és terembajnokságokat követően minden nagy pályás csapatnál megkezdődik a téli alapozás időszaka, ami meghatározó részt képez a tavaszi szereplésben. Remélhetőleg minden csapatnak sikerül a téli futsal, és terembajnokságokban elérni a kitűzött célt. A tavaszi szezont pedig újult erővel kezdeni. 

Hozzászólások: