Móravárosi-Kinizsi SportKör
Friss hírek:
2017. szeptember 19. (kedd)

A csúcsról a mélybe. U14!

storm-before-the-calm-wallpaper-1366x768.jpg

Az elmúlt fordulókban U14-es utánpótlás csapatunk mondhatni nehéz időket élt meg. Három mérkőzés három vereség. A srácok mentségére szóljon, hogy mindhárom mérkőzést a tabella első három helyét elfoglaló gárdával vívták. 

Ásotthalom (Idegen): A játék képe mondhatni tökéletes volt, szép támadások, magabiztos védelem jellemezte a csapatot. Egyetlen egy dolog hiányzott játékunkból méghozzá a gól. Bárdos-Dánszki Gergő, és Herpai Krisztián révén több veszélyes helyzetünk volt, de sajnos egyiket sem sikerült gólra váltani. Az első félidőben nem született gól. A második félidőben ellenfelünk kétszer rezgette meg hálónkat. Hiába dolgoztunk ki számtalan ziccer, sajnos egyet sem sikerült belőni. Ha a tiszta helyzeteinket számolom, az első félidőben 3-4 míg a második félidőben 5-6 gólt kellett volna szerezzünk.

Ásotthalom-MKHSE 2-0

SZEAC LAA(Hazai): A bajnokság legfiatalabb, de mégis az egyik legígéretesebb gárdájával mértük össze erőnket. Kicsit talán meglepte a srácokat a Szeac gyors, pontos, és erőszakos játéka. Megilletődtünk attól, hogy ellenfelünk képes tízet pontosan passzolni, és támadásaikat rendre lövéssel fejezi be. A legnagyobb problémát számomra az jelentette, hogy ellenfelünk teljesen ránk tudta erőltetni akaratát.  

MKHSE- SZEAC LAA 2-5 

LIT-SZEAC(Idegen): Talán ez az a mérkőzés amelyre nem tudok rossz érzéssel visszagondolni. Bár 4-0 ás vereséget szenvedtünk a listavezető otthonában, a mutatott játék és hozzáállás mégis elismerendő. A Szeac 2004-es csapata szinte minden mérkőzésen 5-10 gólt rúg ellenfeleinek. A megálmodott taktikának sajnos csak a felét sikerült a srácoknak vissza adni. A masszív védelemből, sajnos nem tudtunk gyors, pontos kontrákat vezetni. Az első félidő végén 2-0 ás eredménnyel vonultunk pihenőre. Míg előző ellenfelünk ránk erőltette akaratát, a listavezetőnek mi adtuk át a területet, hátha meg tudjuk őket lepni egy-két kontratámadással. A második félidőben kicsit bátrabban, támadóbb szellemben játszottunk, de ez sem volt elég ahhoz, hogy ellenfelünknek megnehezítsük a dolgát.

LIT-SZEAC 4-0

Az őszi szezon utolsó két mérkőzését, a tabella utolsó, és utolsó előtti csapatával vívjuk. Nagyon bízom abban, hogy mindkét mérkőzésen sikerül a három pontot begyűjteni, és a negyedik helyen, három pontra a harmadik helytől fordulni. 

 

 

Hozzászólások: